Äntligen sommarskor

2 maj, 2016shopping Standard

Nu är sommaren snart på väg och med den kommer också säsongens alla fräscha, snygga och trendiga sommarskor. Många är vi som har längtat efter att rensa ut vinterskorna och göra plats för nya, lätta skor i sommarens ljusa färger. Det är härligt att gå i skor som låter fötterna andas så att även dem får känna av att det är sommar efter att ha varit instängda i kängor och stövlar under en lång vinter.

Det roliga med årets sommarskor är just att det är ett väldigt varierat mode med många olika slags skor och modeller. Man känner att modet blivit mer lekfullt och vågat med mycket glada mönster och färger. Detta gäller även på herrsidan även om det framför allt blir tydligt när man tittar på sommarens damskor. I butikerna ser man en stor mängd sandaler, sandaletter, tygskor, sneakers, tjusiga slip-ins, pumps och högklackat i alla slags modeller med varierade mönster och färger och med roliga och stilfulla detaljer till både fest och vardag. I sommar kan du enkelt hitta både vardags- och festskor i butikerna utan att behöva leta särskilt länge!

Skoköp via nätet

När man söker efter skor för sommaren är sortimentet viktigt. För att man skall trivas i sina skor skall de kännas rätt och dessutom vara kvalitetsskor. I vilket fall är detta en vanlig tanke hos vissa skoköpare. När man söker i butiker kan man ha svårt att hitta helt rätt. Över nätet finns det mer att välja bland och därmed handlar allt fler där istället. Daniel Mühlbach är en av de som bidragit till att vi kan välja bland fler skotyper än innan. Uppstarten av Footway har varit viktig för de som brinner för skor och man kan enkelt förstå att detta är ett företag som är här för att vara kvar!

Varierat mode med många modeller

I år ser vi väldigt mycket sommarsandaler och sandaletter. I utbudet finns både tuffare modeller i läder och mocka med mycket remmar; romantiskt utformade sandaler/sandaletter med klackar och öppen tå; enkla och bekväma slip-in-sandaler och retro-influerade träsko-sandaletter med den klassiska breda träskoklacken.

Man kan konstatera att det är ett högst varierat mode vilket gör att det både är roligt och lätt att hitta just din favorit bland de många skomodellerna. Givetvis finns det snygga skor i alla prisklasser. Investera gärna i några olika par skor och växla modell efter klädsel, stämning och tillfälle. Sommaren är en säsong när sko-modet kan blomma ut och få större svängrum- vi visar mer hud och klär oss mer festligt, även till vardags.

Sneakers och tygskor har också en given plats i sommargarderoben och finns i en mängd modeller för både dam och herr. Det är bekväma och lätta skor som gör att vi känner oss avspänt lediga och samtidigt trendiga när vi ger oss ut på stan för en drink med vännerna eller tar båten ut till någon vacker skärgårdsö för att bara njuta av sommar, sol och bad.