Behöver du en festfixare?

15 mars, 2020Fest Standard

Behöver du en festfixare?

En festfixare fixar bäst festen. Du som är trött på att planera och vill att din fest ska bli det där lilla extra bör fundera på att anlita en professionell festfixare som tar hand om alla detaljer och ser till att din fest blir något att minnas länge.

En festfixare är en person som tar hand om allt! Du slipper oroa dig för bröllopet eller femtioårsfesten, en festfixare är som namnet antyder en person som fixar festen. En festfixare jobbar med att anordna event av olika slag och är van vid att anpassa sig efter kundens önskemål. Många anlitar en festfixare för att anordna fester eller event där företag träffar sina kunder. Det kan handla om ett enklare mingel eller en storslagen helkväll.

Festfixare – så går det till

Det första som en festfixare kommer att vilja veta är vilken budget det finns för festen. Efter att en budget är satt är det dags att börja planera hur pengarna bäst används. Festen ska annonseras på något sätt, inbjudningar kanske ska skickas ut. Sedan handlar det såklart om lokalen, en festfixare har vanligtvis många kontakten och kommer att hitta den perfekta platsen för just din fest. Därefter kommer många detaljer som belysning, ljudanläggning, dekorationer, personal och catering eller mat och dryck till festen. En festfixare är van vid att ordna med sådant och kommer kunna förhandla fram konkurrenskraftiga priser till din fest. En viktig sak på en fest är musiken! Det kan även finnas önskemål om annan typ av underhållning, kanske en talare eller en showartist av något slag? En ståuppkomiker eller ett gäng dansare kan förgylla vilken tillställning som helst. Du som anlitar en festfixare kommer att märka att det gör stor skillnad att vara van vid att lägga upp fester och event och en festfixare är även duktig på att tänka koncept. Kanske ska ni ha ett genomgående tema för festen som ska genomsyra allt från dekorationer till mat och klädsel? En festfixare är van vid att förhandla till sig bra priser på det som behövs för att anordna en storslagen fest som dina gäster kommer att minnas länge.

Läs mer på denna blogg med festtips.