Dekorera din mobil

26 november, 2017Mobilskal Standard

Dekorera din mobil

Det finns många saker man kan göra för att dekorera sin mobil. Att göra den mer personlig är ett roligt sätt att få sin mobil att kännas just lite mer som sin egen. Till exempel kan man köpa ett roligt mobilfodral eller måla på mobilen (dock helst ett fodral) med nagellack. Oavsett vad man ska göra är det bra att på förhand bestämma sig ungefär hur man vill ha det, innan man köper ett mobilfodral eller börja måla på mobilen.

Nytt mobilfodral

Idag finns mängder av olika mobilfodral att välja mellan. Det är inte bara av estetiska skäl som man bör ha ett, dock. Många smartphones idag är väldigt ömtåliga och det kan räcka med att tappa dem en gång, från relativt låg höjd, för att de ska gå sönder. Om man har ett mobilfodral behöver man dock inte oroa sig lika mycket för detta.

Mobilfodral finns i mängder av butiker. Om du är osäker på var du kan hitta ett, brukar det räcka med en enkel sökning på nätet för att ta reda på det, bra och billiga hittar du hos billigamobilskydd. Välj gärna något kul som du tycker representerar din personlighet.

Måla med nagellack

Det här rekommenderas inte att göra direkt på mobilen, om den inte är gammal och man inte är särskilt rädd om den. Vill man göra det ändå ska man se till att vara väldigt försiktig när man stryker på nagellacket på mobilen. Börja med en liten klick, mitt på telefonens baksida för att se hur lacket fäster. Om du ska fortsätta att måla direkt på mobilen, ta då bara lite i taget. Du vill inte riskera att få in nagellack i någon ut- eller ingång.

Ett bättre alternativ är kanske att köpa ett helt blankt mobilfodral och måla på det istället. Du har då flera försök på dig, eftersom du bara kan skaffa ett till mobilfodral och måla på. Målar du fel direkt på mobilen, ja – då sitter det där och kan vara jobbigt att få bort.

Klistermärken

Ett annat enkelt sätt att styla mobilen på är att sätta på klistermärken av olika slag. De kan användas själva, eller kombineras med ett roligt mobilfodral (eller din egen design med nagellacket). Klistermärken finns lite överallt – så se till att hålla utkik efter dem när du handlar i vardagen.