Förändrar spelplanen

20 februari, 2021Nytt Standard

När det kommer till sexleksaker är det mesta sig likt – utbudet har egentligen inte förändrats extremt mycket under det senaste årtiondet. Men med jämna mellanrum kommer en ny produkt som är så pass banbrytande att den för alltid förändrar spelplanen för branschens aktörer. Womanizer är en sådan och Satisfyer Pro 2 Next Generation en annan.

Till skillnad från traditionella vibratorer vibrerar dessa på ett helt nytt sätt. De är nämligen så kallade lufttrycksvibratorer, och precis som namnet antyder är detta vibratorer som stimulerar med hjälp av ett lufttryck. Dessa klitorisstimulerare har på senare år blivit allt mer populära, vilket troligtvis har med den nya teknologin att göra. Satisfyer Pro 2 Next Generation och andra lufttrycksvibraturer skapar ett sug och stimulerar klitoris via tryckvågsimpulser. Detta ger mer intensiva orgasmer och det mer kompakta formatet på sexleksaken gör att du dessutom enkelt kan ta med dig den på resor etc.

Några av fördelarna med att använda en lufttrycksvibrator är att:

  • Den är tyst och kompakt – du kan enkelt ta med den på resan.
  • Den stimulerar på ett helt nytt sätt.
  • Satisfyer Pro 2 Next Generation ger mer intensiva orgasmer än andra sexleksaker.

Därför bör du utforska nya Satisfyer Pro 2 Next Generation

Det finns förvisso inget fel med att hålla sig till den gamla och beprövade, manuella metoden att nå klimax. Men det kan även vara meningsfullt och spännande att experimentera med de olika hjälpmedel som finns att tillgå på marknaden. Och till skillnad från gårdagens sexleksaker är de nya lufttrycksvibratorerna utrustade med servomotorer och luftkompressionspumpar. Så istället för att bara vibrera på ett stelt och tråkigt sätt skapar dessa sug och tryckvågor, och de flesta kvinnor skulle inte byta ut sin Satisfyer Pro Next Generation mot någon annan sexleksak.

Det enda som egentligen vidrör dig är luft. Därför är dessa sexleksaker otroligt tysta – väldigt passande om även du vill vara tyst när du använder dem. Du kan dessutom höja intensiteten med ett enkelt knapptryck. Då Satisfyer Pro 2 Next Generation är vattensäker kan du till och med ta med dig den in i duschen!