Tillfällen att utmana

28 maj, 2020shopping Standard

Sexiga underkläder kanske inte är något man sätter på sig varje dag men det finns många tillfällen då det kan vara roligt att klä sig lite extra fint inunder. Att känna sig snygg och vacker både syns och märks dessutom på flera sätt vilket bara det är en stor fördel som tjusiga underkläder bidrar till.

På dejt

Att gå på dejt innebär naturligtvis inte att kläderna måste åka av – men att klä sig i sexiga underkläder gör att man känner sig snygg och kanske till och med lite utmanande. Och visst vill man väl utstråla självsäkerhet på den första dejten?

Och på andra, tredje och även vid den fjärde såklart. Att sätta på sig sexiga underkläder istället för något gammal urtvättat kommer när det är dags för dejt med någon ny eller gammal kan göra stor skillnad för den egna känslan – och man gör det såklart för sin egen skull i första hand.

På bröllopsnatten – och efterkommande bröllopsdagar

Inför bröllop och den efterföljande bröllopsnatten är troligen det tillfälle då en kvinna är mest noggrann med att välja ut alltifrån underkläder till smink och accessoarer. Allt ska vara perfekt! Sexiga underkläder hör bröllopsnatten till och har gjort det sedan långt tillbaka. Här är det ofta fokus på sensuella och eleganta underkläder men det viktigaste är att man väljer något som man själv känner sig fin och bekväm i.

Tips sexiga underkläder att införskaffa till bröllopsnatten

  • Matchande set om BH och trosor
  • Nattlinne/negligé

Även till efterföljande och årliga bröllopsdagar kan det vara roligt att piffa till sig lite extra – det kanske till och med är ännu roligare efter några år tillsammans, när relationen och äktenskapet har blivit lite mer vardagligt.

Sexiga underkläder vid andra tillfällen

Egentligen behöver det inte vara något speciellt för att bära sexiga underkläder – vill man göra det till vardags ska man självklart göra det. Däremot är det mer vanligt att det sker vid mer speciella tillfällen, som vid ovan nämnda dejt eller bröllopsnatt. 

Andra speciella tillfällen kan vara på en partners, eller varför inte sin egen, födelsedag. En dag då man har anledning att fira något annat eller en helg då man bestämmer sig för att åka bort tillsammans. Det finns alltid tillfällen då det är roligt att göra sig och känna sig extra fin och då är fina och sexiga underkläder en bra början.