Vilken däckförvaring i Västerås passar dig?

21 juni, 2020Däckhförvaring Standard

Vilken däckförvaring i Västerås passar dig?

På jakt efter däckförvaring i Västerås? Då finns en del att välja bland. Dom olika så kallade däckhotellen och förvaringsplatserna finns det gott om i staden men det kan även finnas möjlighet att hyra av en privatperson för den som hellre föredrar det. Här kan du läsa om några av dom alternativ som finns, för att sedan fundera på vad som passar just dig bäst.

Däckförvaring i Västerås hos företag

Det finns många företag som erbjuder däckförvaring i Västerås, dock är det bra att veta att tjänsten kan skilja sig en hel del. Hos vissa är det enbart förvaring som ingår – det vill säga att man står för både transport och montering av däcken på egen hand. Andra erbjuder förvaring och montering men har valt bort andra tillägg så som tvätt av däcken.

För ett lyxigt boende för däcken finns många företag som erbjuder däckförvaring i Västerås där flera saker ingår. Förvaringsplatserna kan för det första skilja sig, ofta till det bättre, även om det såklart inte nödvändigtvis behöver vara så. Dessutom ingår en ordentlig rengöring av däcken innan dom läggs undan och när det är dags att plocka fram och byta igen inför sommar eller vinter ingår både kontroll och montering.

Kolla gärna upp några olika företag som erbjuder däckförvaring, och jämför deras tjänster och priser. Den händige kanske föredrar att lägga om sina däck på egen hand, och då är det såklart onödigt att betala för en tjänst där omläggning ingår.

Hyra däckförvaring hos privatperson

I vissa fall kan det även finnas möjlighet att hyra däckförvaring i Västerås av privatpersoner. Utbudet kan variera men enklaste sättet att se om det finns någon tillgänglig är att kolla på olika annonssidor. Kanske har en person en väldigt stor källare eller ett garage som står mer eller mindre tomt, som kan vara en utmärkt plats att förvara däck på.

Här bör man dock inte heller räkna med några tjänster utöver förvaringen, utan däcken får man troligen rengöra, kontrollera och montera på egen hand. Däremot kan det vara billigare än att hyra plats hos något av dom företag som finns, vilket även här kan vara en fördel för den som vill pyssla med sin bil själv.

Ska man hyra av privatperson är det dock bra att tänka på att:

  • Kontrollera förvaringsutrymmet
  • Skriva någon form av avtal